FORUM

MILITARY KNIVES and DAGGERS OF THE WORLD 

 

Bästa samlarkollega,

Hur blir jag en registrerad medlem på forumet,
så att jag kan läsa alla inlägg och trådar?

Man måste vara en registrerad medlem (gratis) på forumet för att kunna se och läsa alla trådar och se alla bilder.

De flesta trådar och inlägg kan bara läsas och ses av REGISTERADE medlemmar.

Om du vill bli registrerad medlem av vårt ideella forum Military Knives and Dagger of the World, så måste du skicka ett email till webmaster. Numera är det en obegränsad ström av ansökningar om medlemskap skapade som SPAM som kommer! Beroende på detta tråkiga faktum tvingas webmaster kasta ALLA ANSÖKNINGAR som kommer utan att först ha blivit aviserade genom ett email.

Vi är måna om att skydda vårt fina forum genom dessa försiktighetsåtgärder för att undvika att forumet förstörs av osund reklam, annonser om löjliga potensmedel och annan skräp!

Detta forum anses vara det bästa i sitt slag när det gäller engelska stridsknivar ifrån Första och Andra Världskriget i hela världen. Det finns många mycket kunniga samlare i vårt forum ifrån Skandinavien, Tyskland, Frankrike och Ryssland samt många andra länder. Detta vill vi bevara!

Det är av denna anledning som vi ber dig
SKICKA ETT EMAIL

och berätta och svara på följande fyra frågor:

  1. I vilket land bor du?

  2. Är du intresserad av något särskilt land när det gäller din samling?

  3. Var vänlig och berätta vad du samlar på.

  4. Var vänlig och berätta för webmaster vilket alias du tänker använda.

Din information kommer inte att spridas till någon utan är en hemlighet som stannar hos webmaster. Forumet drivs av webmaster själv med ringa medel. Enstaka medlemmar är vänliga nog att stödja och hjälpa till ibland, men forumet drivs helt utan vinstintresse och är helt ideellt.

Tyvärr har vi under dessa enkla omständigheter inget annat sätt att kunna driva forumet och skydda det mot alla osunda elakartade attacker.

Med vänliga hälsningar
webmaster